Welkom op de site van KleineJurkjes.nl!

 

Ook zo nieuwsgierig naar de eigenaren van dé online eco fashion boutique voor de allermooiste baby- en kinderjurkjes? 

 

 

Stapelgek op jurkjes ben ik, Gwendoline, mama van 3, altijd al geweest. Toch, wanneer ik de vraag kreeg: "Wat wil je later worden?", dan antwoordde ik met “Ontdekkingsreiziger of bioloog”. En steevast gevolgd door: “Of iets met kinderen...”. Een brede interesse, dat was in ieder geval duidelijk. 

Na het VWO koos ik er voor om Medische Biologie te gaan studeren, en 5 jaar en een diploma verder, was ik er helemaal klaar voor om de veelzijdige medische onderzoekswereld in te stappen. 

Na de geboorte van onze dochter werd de jurkjes-gekte weer opnieuw aangewakkerd, en het duurde toen niet lang tot we de sprong in het diepe waagden en een eigen zaak begonnen: Lorèn WebWinkels VOF werd een feit. En werden jurkjes een verslaving... 

Eind 2010 werd de webshop KleineJurkjes.nl officieel gelanceerd. We begonnen met nieuwe en vintage jurkjes van diverse merken, maar niet veel later besloten we over te gaan op exclusief biologisch katoenen jurkjes, vrij van giftige stoffen en verven. Eigenlijk omdat onze kinderen allemaal een heel gevoelige huid (eczeem) hebben, kwamen we er achter dat biologisch katoen niet alleen beter voor het milieu is maar heel goed voor de kinderhuid

Samen met mijn (zaken)partner speur ik internet af voor de mooiste en origineelste eco-jurkjes die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Hij beoordeelt met ‘n mannelijk oog alles wat we inkopen en behoedt me voor totale chaos en roze uitspattingen, en ik doe dagelijks wat ik het leukste vind: contact met klanten en de webwinkel onderhouden.

Na 5 jaar weten duizenden vaste en nieuwe klanten KleineJurkjes feilloos te vinden dankzij advertorials in de tijdschriften Vrouw Magazine, Ditjes&Datjes, Rekels, VrouwenPassie, Kinderen, en het allerbelangrijkst: mond-tot-mond reclame.

Naast dit alles adviseer en ondersteun ik (startende) webwinkeliers om meer zichtbaarheid en omzet te halen op www.webshop-academy.nl en ben ik initiatiefneemster van de webwinkelwoensdagen.nl.

 

En nog een weetje: deze webwinkel staat te koop! Wil jij onze droom voortzetten? Ik hoor het graag van je!

 

Wij wensen je een plezierige winkeltijd!

 

Gwendoline  

 

 

 

Klik hier om de leuke reacties van klanten te lezen! 

Wil je meer weten over biologisch katoen? Klik dan hier

♥ Nog vragen? Neem gerust contact op: 

 

  info [at] kleinejurkjes.nl : Gwendoline

 

  snel bij de winacties!

 

  de laatste nieuwtjes

 

 hoe

 

 Klets mee met KleineJurkjes

 

  +31642354560 (ik neem niet altijd op, maar spreek gerust je berichtje in en dan bel ik je terug!)