Klantenservice

 

Op de Hoe werkt KleineJurkjes?- pagina staat veel uitgelegd over het shoppen op onze site. In het geval je geen antwoord hebt kunnen vinden, kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Niet goed, geld terug

 

Wij streven er naar om alle jurkjes goed en zorgvuldig te bezorgen. Mocht het toch voorkomen dat je over een jurkje niet tevreden bent wat betreft de kwaliteit, de maat of de wijze waarop de bestelling is bezorgd, neem dan binnen 5 dagen contact met ons op. We zullen proberen om het probleem naar wens op te lossen.

 

* Indien je er voor kiest om de bestelling te annuleren, kunt je deze gefrankeerd aan KleineJurkjes retourneren en het geld wordt teruggeboekt. Deze garantie vervalt wanneer het jurkje gedragen en/of gewassen is of als je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.

 

* Indien je ontevreden bent over een product nadat het gewassen en/of gedragen is, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

 

* Indien je er voor kiest om de bestelling te annuleren, kunt je deze gefrankeerd aan KleineJurkjes retourneren en het geld wordt teruggeboekt. Deze garantie vervalt wanneer het jurkje gedragen en/of gewassen is of als je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.

 

* Wil je een product ruilen, dan zijn de eerste retourverzendkosten voor rekening van KleineJurkjes.

 

* Indien je ontevreden bent over een product nadat het gewassen en/of gedragen is, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

 

* Mocht je onverhoopt een verkeerde bestelling hebben ontvangen, zullen we er uiteraard zorg voor dragen voor het verzenden van de goede artikelen en kan de verkeerde bestelling kosteloos worden geretourneerd.

Neem in elk van de bovenstaande gevallen eerst contact met ons op!

 

Vaste verzendkosten

 

€ 3,75

Bestellingen vanaf €65,- worden door ons gratis verzonden. De tarieven voor verzending naar het buitenland zijn €5 boven op de normale verzendkosten, behalve voor België, daar komt er slechts €2,50 bij. 

 

Bedrijfsnaam

Lorèn WebWinkels VOF

 

Correspondentie en tevens retour adres

Mijndenhof 75
1106GD Amsterdam

Nederland

  

E-mail

Info [at] kleinejurkjes. nl t.a.v. Gwendoline

 

Juridische informatie

KvK inschrijving: 51201623

BTW nummer: NL8231.36.887B01

IBAN code: NL55INGB0004996082

BIC code: INGBNL2A

Banknaam: ING BANK NV

 

Belangrijke informatie over COOKIES

 

Dropshipping 

 

Heb je zelf een webwinkel maar weinig ruimte? Of wil je je assortiment uitbreiden zonder hoge inkoopkosten? Vanaf nu is het mogelijk om een deel van ons assortiment te dropshippen!

 

Hoe het werkt:

Je plaatst onze jurkjes op je website (foto’s en omschrijvingen mag je overnemen) en zodra je een bestelling hebt geef je deze direct aan ons door. Wij versturen de artikelen dan 'blanco': zonder onze naamsvermelding, maar netjes verpakt met een leuk kleinigheidje naar jouw klant toe. Wij sturen je een factuur (artikel + verzendkosten) met een korting. Je kan zelf je verkoopprijs bepalen om zo een betere marge te behalen.

 

Bij interesse of voor meer informatie kun je een mail sturen naar info[at]kleinejurkjes.nl.

 

Let op:

 

Vintage jurkjes zijn tweedehands jurkjes. Dit zul je zien aangegeven bij het kopje "details" bij het jurkje: 

"Bij KleineJurkjes zijn alle vintage modellen uitvoerig gecontroleerd en van een goede kwaliteit".

Wij streven ernaar de jurkjes zo goed mogelijk weer te geven, mochten er duidelijke imperfecties zijn, zullen wij dit altijd vermelden

 

CONTACT: 

 

  info [at] kleinejurkjes.nl : Gwendoline 

 

 snel bij de winacties!

 

 de laatste nieuwtjes

 

 hoe

 

 KleineJurkjes

 

  +31642354560 (ik neem niet altijd op, maar spreek gerust je berichtje in en dan bel ik je terug!)

 

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

 

 

Algemeen

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen KleineJurkjes.nl en de klant.

KleineJurkjes.nl heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

 

Prijzen en aanbiedingen

 

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.

KleineJurkjes.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten op haar website of in haar mailingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

 

Voorraad
Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dus zeer korte levertijden! Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn dan ontvang je hiervan tijdig bericht.

 

Meer informatie
Wil je meer informatie over artikelen, een bestelling of levertijd? Stuur dan een e-mail naar
info[at]KleineJurkjes.nl. Op werkdagen krijg je tijdens 9.00 uur-17.00 uur gegarandeerd antwoord (en ’s avonds vaak ook).

 

Bestellen

Bestellen op KleineJurkjes.nl is handig, veilig en snel en bestaat uit de volgende stappen:

Controleer je bestelling. Hier kun je de bestelde artikelen en de gegevens nog eens controleren voordat je verder gaat met de betaling. In de volgende stap kun je je adresgegevens invullen die we nodig hebben om de bestelling te versturen. Indien gewenst kun je hier een afwijkend verzendadres invullen (je ontvangt dan de bevestiging per e-mail, maar de bestelling wordt ergens afgeleverd, bijvoorbeeld op ‘t werk of direct bij degene voor wie het pakketje is bestemd). Eveneens is het mogelijk de cadeau service aan te vinken met een persoonlijk bericht.

 

Betalen

 

Betaling vindt plaats binnen de veilige omgeving van onze betaalpartner ICEPAY, via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling is mogelijk door (je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden):

- Betaling vooruit (overboeking) via overboeking per bank of giro.

- iDeal: als je telebankiert bij de Rabobank, ABN AMRO of ING (Postbank) kun je op deze manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kies je voor de betaalmethode iDeal. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. De betaling wordt dezelfde werkdag nog verwerkt.

Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.

Wanneer de betaling niet binnen 8 dagen is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd.

Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de giro- resp. bankrekening van KleineJurkjes.nl.

Bij stornering of anderszins niet betalen van de factuur, zullen wij na 2 herinneringen direct incassobureau Omnicas inschakelen. Let wel: dit brengt hoge kosten met zich mee. Voor hun betalingsvoorwaarden zie: http://www.omnicas.net/betalingsvoorwaarden.html   

 

Verzendkosten

De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Alles wordt verzonden via TNT-post. De verzend- en administratiekosten bedragen € 3,75 binnen Nederland. Bestellingen vanaf € 65,- worden door ons gratis verzonden. De tarieven voor verzending naar het buitenland zijn € 5 boven op de normale verzendkosten, behalve voor België, daar komt er slechts € 2,50 bij. De verzendkosten van de bestelling worden tijdens het bestellen bij de stap “verzendmethodes” meteen weergegeven. De pakketjes worden meestal op de dag dat de betaling ontvangen is verstuurd. In de regel arriveren de pakketjes 1 dag na verzending, maar soms duurt het 2 of 3 dagen. Meld even bij de bestelling als het voor een speciale datum ontvangen moet zijn. Wij kunnen dan samen naar een eventuele oplossing zoeken.

Bij ruilen/ retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.

Bij een ruiling zal KleineJurkjes.nl eenmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel.

 

Ruilen/ retourneren

Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan de verwachtingen voldoet. Het artikel kan altijd geretourneerd worden. Na bezorging van uw bestelling heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief. Artikelen die u in de uitverkoop met een korting van 70% of meer heeft gekocht mogen NIET geruild of geretourneerd worden. Bij aankoop van een artikel in de uitverkoop, word je hier op onze website al op geattendeerd. 

De volgende zaken zijn dan van belang:
Artikelen:
 

Retourgestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:

  • Ze gedragen en/of gewassen zijn;

  • Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen;

  • Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd;

  • Het te retourneren jurkje niet meer voorzien is van originele labels en indien van toepassing niet in originele verpakking is;

 

De goederen dienen dus in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.


Condities retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen): 

- Retour te zenden items moeten van tevoren worden gemeld. Dit kan door een mail te sturen naar support[at]KleineJurkjes.nl of info[@]KleineJurkjes.nl

- Het te retourneren item moet binnen 5 werkdagen na aanmelding van de retour op support[@]KleineJurkjes.nl aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn;

- De retourzending moet de (kopie van de) pakbon bevatten waarop is aangegeven welke items retour komen (anders weten wij niet van wie de retourzending afkomstig is).

- Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 30 dagen aan je overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.


Frankeren retourzending:

De kosten voor het retour zenden naar KleineJurkjes.nl komen voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. Je dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd/ gestorneerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.


Verwerking en terugbetaling van uw retourzending:

De retourzending wordt na aanmelding en na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retour gezonden artikelen zal door ons gecrediteerd worden en teruggestort worden naar je bankrekeningnummer. De verzendkosten van de oorspronkelijke zending worden niet teruggestort.


Ruilen:

Als je item(s) wilt ruilen neemt KleineJurkjes.nl de kosten voor het toesturen van de nieuwe bestelling voor haar rekening. Ruilen kun je eveneens door een mail naar
support[at]KleineJurkjes.nl te sturen, dit wordt dan ook per e-mail bevestigd. Hierbij geldt ook dat er een (kopie) van de pakbon bij moet zitten waarbij is aangeven welke items er moeten worden geruild. Zodra wij de items in ons bezit hebben, worden de nieuwe items naar je toegestuurd.

 

Levering

 

- KleineJurkjes.nl besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan TNT Post. Grote bestellingen worden via PakketPost van TNT verzonden en zijn traceerbaar in dit systeem.

- KleineJurkjes.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 1-2 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te versturen.

- KleineJurkjes.nl zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt - hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen - of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk of mondeling te annuleren.

- KleineJurkjes.nl heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

- KleineJurkjes.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die je mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

 Klachten

 

- Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht een kledingstuk desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan dien je binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling een email te sturen. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met je oplossen. Om de afhandeling van uw klacht soepel te laten verlopen, verzoeken wij je onze aanwijzingen strikt op te volgen. De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond wordt verklaard.

- De kleding dient te worden gewassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk. Indien je kiest of hebt gekozen voor een afwijkende wasmethode, zal de klacht te allen tijde ongegrond worden verklaard.

- Mocht de geboden oplossing niet aan je verwachting voldoen dan kun je de volledige bestelling binnen 7 werkdagen, zonder bijkomende kosten, annuleren. Het reeds betaalde bedrag zal direct worden gecrediteerd met inachtneming van hetgeen zoals bij artikel ‘annuleren’ beschreven. Deze garantie vervalt wanneer a. kleding gedragen en gewassen is, b. je zelf heeft getracht het gebrek te herstellen, c. je de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

 

Annuleren

Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. Je kunt deze annulering doorgeven per e-mail. Bij het annuleren van een betaalde bestelling of een artikel uit een bestelling worden er geen administratiekosten in rekening gebracht bij de klant:

 

Garantie en Aansprakelijkheid

 

- KleineJurkjes.nl garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.

- De genoemde garantie geldt gedurende een periode van 1 maand na levering.

- Als bewijs met betrekking tot de garantie ontvang je van KleineJurkjes.nl een aankoopbewijs.

- Indien de te leveren zaken niet voldoen aan deze garanties, zal KleineJurkjes.nl de zaak binnen redelijke termijn na ontvangst daarvan danwel, indien retournering redelijkerwijze niet mogelijk is, na schriftelijke kennisgeving ter zake van het gebrek door de klant, naar keuze van KleineJurkjes.nl vervangen of zorg dragen voor herstel. In geval van vervanging verbindt de klant zich reeds nu de vervangen zaak aan KleineJurkjes.nl te retourneren en het eigendom daarover aan KleineJurkjes.nl te verschaffen.

- De te dezen genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van KleineJurkjes.nl, klant of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel trachten aan te brengen aan de zaak of deze hebben aangewend voor doeleinden waarvoor de zaak niet bestemd is.

- Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is KleineJurkjes.nl niet aansprakelijkheid voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

- Het in deze algemene voorwaarden bepaalde ter zake van garantie, laat onverlet de garantieaanspraken uit hoofde van de wet, alles met inachtneming van het in deze algemene voorwaarden en de overeenkomst bepaalde, daaronder begrepen de aard en de hoedanigheid van hetgeen aan de klant is verkocht en geleverd.

- Wanneer de producent van een gebrekkige zaak aansprakelijk is voor gevolgschade, dan wordt de aansprakelijkheid van KleineJurkjes.nl beperkt tot herstel of vervanging van de zaak, dan wel terugbetaling van het aankoopbedrag.

- Onverminderd het bovenstaande is KleineJurkjes.nl niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en/of grove schuld en/of verwijtbaar handelen, dan wel door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van de klant.

- De in deze voorwaarden opgenomen beperkingen van de aansprakelijkheid voor directe schade gelden niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van KleineJurkjes.nl of zijn ondergeschikten.

 Privacy

 

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van KleineJurkjes.nl. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kun je dit per e-mail aan ons bevestigen.

 

Overmacht

 

KleineJurkjes.nl heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling van een klant op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door dit schriftelijk aan de klant mee te delen en zulks zonder dat KleineJurkjes.nl gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

 

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

 

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Indien bij gerechtelijke uitspraak een of meer artikelen van deze voorwaarden ongeldig worden verklaard,

zullen overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van kracht blijven;

zullen KleineJurkjes.nl en opdrachtgever in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en strekking van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen in acht worden genomen.

Op de overeenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Aanvullende bepalingen

 

Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

 

Juridische informatie

 

Voor vragen, klachten en opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice:
info[at]KleineJurkjes.nl

 

Tevens retour/ruiladres:

Lorèn WebWinkels VOF
Mijndenhof 75
1106GD Amsterdam
 
KvK  51201623

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij KvK Noordholland te Amsterdam.
Laatste wijziging: 20 oktober 2010